All About Us: « Empowered Greek Ladies»

«Γυναίκα» σημαίνει ομορφιά, χάρισμα, ανακαλυψη, αλληλεγγύη, προσφορά ,σύνδεση ,αμοιβαιότητα… αξίες ταυτόσημες με τις αξίες του Empowered Greek Ladies.

Δεκέμβριος 2019. Μία σκέψη και μια επιθυμία ήταν αρκετές για να στηθεί,ένας « τόπος» διαδικτυακός, σχεδόν μαγικός αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινός…το Empowered Greek Ladies. 

Μία ομάδα 3,800 γυναικών που αποτελεί ένα διαδυκτιακό δίκτυο στήριξης, αλληλοβοήθειας, έμπνευσης ,σεβασμού με κεντρικό του πυρήνα τη «Γυναίκα» μέσα απ’ όλους τους προσδιορισμούς της, τις ανάγκες της, τις δυσκολίες, τις επιβραβεύσεις και την ομορφιά της.

Εμπνεύστρια, η Αλεξάνδρα, άνθρωπος του επιχειρείν με όραμα, βαθιά αγάπη και ευαισθησία προς τη γυναίκα με την συνεργάτιδα της την Παυλινα, προσωπικότητα δυναμική και άκρως συντονιστική. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι η Ελισάβετ, μια βαθια πνευματική και οξυδερκής φύση με ταλέντο στις λέξεις, η Δάφνη, ένα πρόσωπο γεμάτο συμπόνοια και αγάπη για να βοηθήσει όσο περισσότερες γυναίκες γινεται αποτελούν τη συντονιστική ομάδα του γρουπ μας. 

Μα στο πλήρωμά μας, συμπλέουν οι καταπληκτικές 20 Ambassadors του γρουπ μας, γυναίκες ξεχωριστές που μέσα από τις εβδομαδιαίες  στήλες και τα άρθρα τους μας προσφέρουν νέες ιδέες, θετικό προβληματισμό μα κυρίως έμπνευση και αναστοχασμό.  

Σύνθημά μας «Ας αναπτυχθούμε μαζί» (Let Us Grow Together). Μία φράση κλειδί, ισοδύναμη με τον σκοπό και το όραμά μας.

Η πορεία μας δε σταματάει όμως εδώ. Είναι συνεχής. Εμπλουτισμένη από δράσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και ομιλίες που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας και ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης με καταξιωμένους επαγγελματίες, συνεντεύξεις με προσωπικότητες- εμπνευση που μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία, συνεργασίες με φορείς που μοιραζόμαστε το κοινό όραμα μας προς την «γυναίκα» και την ολιστική προσέγγισή της.

Το δίκτυο μας όλο και μεγαλώνει, όλο και εξαπλώνεται. Ας πλεύσουμε λοιπόν μαζί προς αυτό το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, της προσφοράς, της αμοιβαιότητας, της αγάπης.

Σας προσκαλούμε λοιπον να γίνεται μέρος αυτής της συντροφίας! 

Let Us Grow Together!

Photo profile: Yaroslava Borz

Photo below: THIS IS ZUN