Scorpio Season
Καλημέρα υπέροχα πλάσματα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα!
Σήμερα θα αναφερθούμε στην παθιασμένη σεζόν του Σκορπιού!
Στις 23 Οκτωβρίου 2021 ο Ήλιος γλίστρησε στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού, ξεκινώντας την εποχή της αλχημιστικής μεταμόρφωσης. Ο Ήλιος ξεκινά το μυθικό ταξίδι του στον κάτω κόσμο, το βασίλειο της μνήμης και της λήθης.
Το φθινοπωρινό χρώμα αρχίζει να απλώνεται παντού και κάθε πρωί είναι ελαφρώς πιο χλωμό από το προηγούμενο.
Ανάμεσα στις σκιές που επιμηκύνονται, οι σκοτεινές γωνίες του νου ζωντανεύουν με αναμνήσεις, φαντασιώσεις και παράξενα όνειρα. Γιατί καθώς ο Ήλιος κινείται μέσα στον κάτω κόσμο, το φως της επίγνωσής σας βρίσκεται να διασχίζει πολλές σκοτεινές σήραγγες του υποσυνειδήτου.
Ο Σκορπιός είναι το βασίλειο των μυστηρίων, όπου το φως του Ήλιου διαπερνά το πέπλο και διεισδύει στις απόκρυφες πηγές του αθέατου κόσμου. Ο Σκορπιός κυβερνά όλες τις αόρατες ακτίνες δύναμης και κρατά το κλειδί για τα μυστήρια του θανάτου και της αναγέννησης.
Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί από το γεγονός ότι η εποχή του Σκορπιού δεν είναι το τελευταίο κεφάλαιο του ζωδιακού κύκλου, ούτε το τέλος του ταξιδιού του Ήλιου. Η εποχή του θανάτου είναι μια αλχημική μύηση, όπου το σκοτάδι μεταμορφώνεται στην ανάσταση του φωτός μέσα από τις σκιές.
Το ταξίδι του Ήλιου στον κάτω κόσμο είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε τον φόβο του θανάτου, ώστε να αρχίσετε να ζείτε πιο ολοκληρωμένα και περισσότερο αυθεντικά. Η σοφία του Σκορπιού σας υπενθυμίζει ότι το φως γεννιέται από το σκοτάδι. Η γη γίνεται πλούσια από τον θάνατο και τη φθορά.
Και ξέρεις την αξία της ευχαρίστησης μόνο επειδή έχεις βιώσει πόνο. Καθώς ο Ήλιος κατεβαίνει στα βάθη του Σκορπιού, και το φως υποχωρεί στο σκοτάδι, είναι μια πρόσκληση να αφήσετε κάτι μέσα σας να πεθάνει, ώστε να μπορέσετε να γονιμοποιήσετε τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Αφήστε το σκοτάδι να σας τυλίξει, παραδοθείτε στην μεταμόρφωση και ξεκουραστείτε εν ειρήνη.
Let Us Grow Together !
· • —– ٠ ✤ ٠ —– • ·
Μείνετε συντονισμένες για περισσότερα:
· • —– ٠ ✤ ٠ —– • ·
«Κάποιος δεν διαφωτίζεται απλώς με το να φαντάζεται φιγούρες φωτός αλλά με το να κάνει το σκοτάδι του συνειδητό»
Carl Gustav Jung (26/7/1875 – 6/6/1961)
· • —– ٠ ✤ ٠ —– • ·
Namaste!
Karina Alina Ardelean – Ireth
Subtle Body Anatomy Practitioner
Shamanic Tantra Healer
Spiritual Astrology – Sacred Tarot Counsellor
Spiritual Activist, Artist & Life Coach