Ύστερα απο μια συνέντευξη που είχα πρίν μερικούς μήνεςμε μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ, την Όλγα Κωνσταντακοπούλου οπου μιλήσαμε για γυναικεία επιχειρημάτικότητα εμπνεύστηκα να γράψω αυτό το μπλόγκ και να μιλήσω για την προσωπική μου εμπείρια ως νέα επιχειρηματίας. Η επιχειρημετικόητα είναι ένα θέμα που σημαίνει πάρα πολλά για εμένα προσωπικά μιας ειδικά απο το 2019 που άνοιξα την δική μου εταιρεία (Urban Yoga Lab) που έστησα ολομόναχη απο το μηδέν με μηδέν κεφάλαιο (ναι καλά διαβάσατε), και μηδέν υποστήριξη. Δύσκολο αλλά πέρα για πέρα αληθινό…
 
Θέλω να μοιραστώ λοιπόν τα δικά μου σύν και πλήν του τι σημαίνει να εισαι νέα επιχειρηματίας στο εξωτερικό με την ελπίδα να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες που μπορείς να το σκέφτονται, όμως διστάζουν και έτσι να μοιραστώ την γεύση απο το δικό μου ταξίδι στο επιχειρείν:
 
Τα ΣΥΝ+
  1. Έχεις την δυνατότητα να δημιουργείς τα πρότζεκτς που σε ενδιαφέρουν για τους λόγους που σε ενδιαφέρουν και για τους πελάτες και συνεργάτες που προσωπικά εσύ επιλέγεις χωρίς να πιεστείς απο κανέναν άλλο και τίποτα άλλο
  2. Έχεις την δυνατότητα να εργάζεσαι με τους δικούς σου όρους: Υπάρχουν μέρες που δουλεύωω 12 ώρες χωρίς διάλειμμα και άλλες που τις παίρνω ρεπό γιατί έτσι κρίνω εγώ οτι είναι καλύτερα!
  3. Μπορείς να ντύνεσαι, εκφράζεσαι, και να επικοινωνείς χωρίς να υποβαθμίζεις στο παραμικρό την δική σου αληθινή ταυτότητα. Το αγαπημένο μου έιναι όταν εμφανίζομαι να δουλέψω σε μεγάλα συνέδρια με τα κολάν μου γιατί πολύ απλά έτσι νιόθω εγώ πιο άνετα.
Τα ΜΕΙΩΝ-
  1. Είσαι υπεύθυνος των αποτελεσμάτων της εταιρείας σου στο 100%. Κάθε φορά που κάτι με κάποιο συμβόλαιο μου δεν παέι καλά δεν θα κατηγορήσω κανέναν άλλο εκτός απο τον ίδιο μου τον εαυτό!
  2. Η απόρριψη θα γίνει η καλύτερη σου φίλη. Επιχειρείν σημαίνει καθημερινή, αδυσώπητη, σκληρή, ανελέητη απόρριψη και όσο πιο γρήγορα συμφιλιωθείς μαζί της τόσο το καλύτερο για σένα. Στον 1.5 χρόνο που δουλέυω ευλογήθηκα να εξυπηρετήσω παραπάνω απο 45 πολυεθνικές εταιρείες! Τώρα πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό με το 3 και θα βρείς αυτό που κανείς δεν ξέρει – το νούμερο των πελάτων που μου έκλεισσαν την πόρτα
  3. Δημιουργικό άγχος, στενά deadlines, τρελή δουλειά, πόνος, δάκρυα και ιδρώτας είναι η καθημερινή μου ζωή. Αλλά η έκσταση που αισθάνομαι κάνοντας αυτό που αγαπώ τελικά τα υπερνικά όλα!
Let Us Grow Together!
 
Αλεξάνδρα Καυκά

Για περισσότερα άρθρα μου in mindfulness coaching πατήστε εδώ: http://urbanyogalab.com/

Aκολουθήστε με εδώ στο Insta: @urbanyogalab

Κι εδώ στο Facebook: @UrbanYogaLab

Για να με ακολουθήσετε στα ταξίδια μου κάντε με φίλη εδώ στο Insta: @colourful_dreamers

Photo by Positively Present

Let us grow together!

Photo: Marcus Aurelius

Για περισσότερα άρθρα μου in mindfulness coaching, ακολουθήστε με εδώ στο Insta: @urbanyogalab

Κι εδώ στο Facebook: @UrbanYogaLab

Για να με ακολουθήσετε στα ταξίδια μου κάντε με φίλη εδώ στο Insta: @colourful_dreamers

Photo by Positively Present

Let us grow together