Για τα μάτια σας μόνο την Παρασκευή 19 Μαρτίου (19:00 UK time) το Greek Ladies in the UK, το WONDER WOMAN 1981 και η μονα – δική μας Pavlina Mygiaki Kontopoulou φιλοξενούν live την ηθοποιο, ερμηνευτρια & σκηνοθέτη Kerasia Samara!

Ένα όνομα ιδιαίτερο , που σου θυμίζει την Άνοιξη και ένας άνθρωπος εμπνευσμένος από χρώματα με μια βαθιά αισθητική και αξιοπρέπεια. Γεννημένη στην Αθήνα, τα πρώτα της βήματα την οδήγησαν να σπουδάσει Βιολογία στο πανεπιστήμιο των Πατρών.

Η μοίρα ή αλλιώς η βαθύτερη ανάγκη της να εκφράζεται μέσα από την τέχνη , την οδηγήσει στη Δραματική σχολή Βεάκη όπου ολοκλήρωσε τις σπουδες της με Αριστα. Η συνέχεια αναμενομενη και γεμάτη συγκινήσεις. Η συμμετοχή της σε μία πληθώρα από αξιόλογες θεατρικές , τηλεοπτικές κινηματογραφικές παραγωγές, ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης, μαρτυρούν την ποιότητα και το ήθος του χαρακτήρα της που πάντα με ένα μοναδικό τρόπο εκδηλόνονταν μέσα από τους ρόλους της.

Στο πέρασμα των χρόνων , μια μεγάλη αγάπη της φανερώθηκε, το τραγούδι. Με μια φωνή γεμάτη λυρισμό, χρώματα και συναισθήματα “ντύνει” μέχρι σήμερα τις πιο σπουδαίες μελωδίες, συγκινώντας μας βαθιά, όπως εκείνη μοναδικά γνωρίζει. 

Σε ευχαριστούμε για την Ανοιξη που πάντα μας φέρνεις ! Σας περιμένουμε όλες!

Επιμέλεια κειμένου: Elisavet Grigoriadou Επιμέλεια video: Pavlina Mygiaki Kontopoulou Τραγούδι video: Los bilbilicos cantan Ερμηνεία: Kerasia Samara